El Salvador Los Angeles Anaerobic Natural

Výběrová ovocitá káva s krémovou dochutí z El Salvadoru, anaerobně fermentovaná naturálka.

Hmotnost
Zrnková káva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
299 Kč 559 Kč 1 079 Kč od 299 Kč 260 Kč bez DPH 486,09 Kč bez DPH 938,26 Kč bez DPH od 260 Kč bez DPH

Zrna odrůdy Pacamara zpracovaná metodou naturální metodou s anaerobní fermentací. Zrna pocházejí z farmy Los Angeles. Po 48 hodinové fermentaci se suší 25 dní s hodinovým intervalem otáčení.

Farma se nachází ve náročném terénu hory Ahuachapán v západní části El Salvadoru v nadmořské výšce 1450m.n.m. Veškeré práce na této farmě jsou dělány ručně.

Cupping scóre 87.25

 

Farma - Los Angeles

Producent - Los Naranjos

Region - Ahuachapán mountain

Nadmořská výška - 1450m

Metoda zpracování - Anaerobic Natural

Třída / kvalita - Specialty coffee

Odrůda - Pacamara

Sklizeň - 2021

Charakteristika - Ostružinový džem, mango a červené víno s krémovým tělem

Stupeň pražení - Light roast

Vhodné pro - espresso i alternativní metody 

 

Zrnka necháváme po pražení několik dní odpočinout. Je to z důvodů uvolnění veškerých plynných látek, které se během pražení v kávě nahromadí a které mohou negativně ovlivnit její chuťové vlastnosti. 

Každý den kávu testujeme a tak Vám můžeme zaručit, že se k Vám vždy dostane v nejlepší možné kondici.

 

Kávu dodáváme pouze zrnkovou. Doporučujeme ji namlít až těsně před přípravou. Tím je zajištěna nejlepší možná chuť.

V případě, že kávu potřebujete v mleté podobě, rádi Vám ji nameleme dle Vašich požadavků v naší kavárně ByloNebylo v Blovicích.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení