Jak na to

 

V naší pražírně je cílem, abyste do každého šálku dostali vždy to nejlepší = co největší množství kávových olejů, které se s vodou o správné teplotě spojí v perfektní emulzi. Vám se pak v šálku vykouzlí nezaměnitelná chuť a vůně každého druhu kávy. 

Zní to celkem jednoduše, praxe, jak to tak bývá, je poněkud složitější. 

 

Proto píšeme rubriku Jak na to, kam přidáváme krátké články. Ty pro Vás můžou zafungovat jako návod na správnou přípravu nebo jako forma rozšíření znalostí.

 

Pokud nenajdete článek, který by odpovídal na Vaše dotazy, určitě nás kontaktujte.

Budeme-li znát odpověď, rádi poradíme.

Káva v džezvě

Káva z džezvy je nejstarší známý způsob přípravy našeho oblíbeného nápoje. První měděné konvičky se ...

Výborná káva z moka konvičky

Moka konvička je vynález z roku 1933. Stojí za ním Alfonso Bialetti, podle kterého se také jmenuje z...

Mletí - klíč k úspěchu

Máte raději kávu překapávanou, tureckou nebo snad espresso? Na každou metodu můžete v podstatě použí...

3 položek celkem